Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ IMAGE HAIR 
ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 
ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 
ΜΕ ΝΕΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ


Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΠΙΤΥΡΙΔΑ
Πιτυρίδα λατινικά : πιτυρίαση απλού capillitii ) είναι η απόπτωση των νεκρών κυττάρων του δέρματος από το τριχωτό της κεφαλής (δεν πρέπει να συγχέεται με ένα ξηρό δέρμα της κεφαλής). Η πιτυρίδα μερικές φορές προκαλείται από τη συχνή έκθεση σε υπερβολική ζέστη και το κρύο. Όπως είναι φυσιολογικό για τα κύτταρα του δέρματος να πεθένουν και να ξεφλουδίζονται , μια μικρή ποσότητα ξεφλούδισματος είναι φυσιολογική και κοινή.Περίπου 487.000 κύτταρα / cm 2 κυκλοφορήσαν κανονικά μετά από την επεξεργασία των απορρυπαντικών.Μερικοί άνθρωποι, όμως, είτε χρόνια είτε ως αποτέλεσμα ορισμένων παραγόντων μπορεί να παρουσιάσουν μια ασυνήθιστα μεγάλη ποσότητα απολέπισης, έως και σε 800.000 / cm 2, η οποία μπορεί επίσης να συνοδεύεται από ερυθρότητα και ερεθισμό . Οι περισσότερες περιπτώσεις πιτυρίδας μπορεί να αντιμετωπιστούν εύκολα με εξειδικευμένο σαμπουάν .
Μεγεθυσμένη εκδοχή του μικροσκοπική εικόνα της ανθρώπινης πιτυρίδα
Πιτυρίδα είναι μια κοινή διαταραχή του τριχωτού της κεφαλής που επηρεάζει σχεδόν το ήμισυ του πληθυσμού κατά την προ-εφηβική ηλικία και για κάθε φύλο και εθνικότητα. Η λέξη πιτυρίδα ( dandriffe ) είναι αγγλοσαξονικής προέλευσης, ο συνδυασμός του «μαύρισμα» που σημαίνει «έκζεμα» και «drof» που σημαίνει «βρώμικη». Η πιτυρίδα σε μερικούς πολιτισμούς θεωρείται αισθητικά δυσάρεστη και συχνά προκαλεί φαγούρα. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι τα κερατινοκύτταρα διαδραματίζουν βασικό ρόλο στην έκφραση και τη δημιουργία ανοσολογικών αντιδράσεων κατά τη διάρκεια του σχηματισμού της πιτυρίδα. Η σοβαρότητα της πιτυρίασης μπορεί να κυμαίνεται με την εποχή, δεδομένου ότι επιδεινώνεται συχνά το χειμώνα.
Η πιτυρίαση μπορεί να προκαλέσει σε αυτούς που πλήττονται από αυτή προβλήματα στην αυτοεκτίμηση τους. Η θεραπεία μπορεί να είναι σημαντική τόσο για σωματικούς όσο και  για ψυχολογικούς λόγους.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ IMAGE HAIR


Σαμπουάν της kerastase που εξυγιαίνει το τριχωτό και αφήνει τα μαλλιά ευκολοχτένιστα,φυσικά και απαλά.

Λοσιόν εξυγίανσης που προλαμβάνει την επανεμφάνιση της πιτυρίδας.





   

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

KERASTASE AMINEXIL GL 
GL: γλυκολιπίδια που θρέφουν την τρίχα
Madecassoside: Εκχύλισμα από το θεραπευτικό φυτό Centiella Asiatica
Προιόν για άνδρες και γυναίκες  με κύριο στόχο την πρόληψη και την καταπολέμηση της τριχόπτωσης. Η βελτιωμένη τεχνολογία τους μειώνει τον ρυθμό απώλειας των μαλλιών ενώ παράλληλα βοηθάει στην διατήρηση της πυκνότητας τους.
+140 τρίχες ημερησίως.
Επιβραδύνει την τριχόπτωση : 90 %
Ενισχύει τον όγκο των μαλλιών: 94%
Αγωγή 42 αμπούλων
Διάρκεια αγωγής: 6 εβδομάδες
1 αμπούλα ημερησίως σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά.
2 φορές τον χρόνο.
Δεν ξεβγάζεται.
Με την αγορά της πλήρης αγωγής 42 αμπούλων, δώρο το σαμπουάν Bain Prevention GL αξίας 16.50 Ε.

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

CHANEL at the Haute Coiffure Francaise




Απολαμβάνουμε… απεριόριστη δύναμη χρώματος 


Με την Inoa, χωρίς αμμωνία, τα μαλλιά παραμένουν λεία όπως και πριν τη βαφή. Η βαφή από σήμερα μοιάζει με κρέμα ομορφιάς γεγονός που πιστοποιεί την καλλυντικότητά της.
Αγαπάμε την άνεση στον τριχω
Η Inoa είναι η μόνη άοσμη μόνιμη βαφή που μεταμορφώνει την υπηρεσία βαφής σε εμπειρία ομορφιάς! Τέλος στον κνησμό και στους ερεθισμούς που προκαλούσε η αμμωνία.
Προικισμένη με τη μοναδική τεχνολογία ODS , η Inoa της L’OrealProfessionnel καλεί όλες τις γυναίκες να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία χρώματος: απεριόριστη δύναμη χρώματος, υπέρτατη άνεση, σεβασμός του τριχωτού.

«Μόνιμη βαφή, χωρίς αμμωνία, άοσμη. Η μεγαλύτερη επανάσταση στην ιστορία της βαφής»
Να προσφέρει στις γυναίκες μοναδικό χρώμα χωρίς ερεθισμούς. Αυτή ήταν η αποστολή της L’Oreal τα τελευταία χρόνια και επιτέλους πραγματοποιήθηκε. Με την Inoa, η L’oreal γυρίζει σελίδα στην ιστορία της βαφής. Το μυστικό της; Μια επαναστατική φόρμουλα με βάση το λάδι η οποία ξεπερνά όλα τα δεδομένα της αγοράς. Αυτή η νέα μόνιμη βαφή χωρίς αμμωνία αποτελεί το νέο τεχνολογικό θαύμα που μεταμορφώνει την εμπειρία της βαφής σε μοναδική εμπειρία αισθήσεων.Inoa πετυχαίνει ξάνοιγμα μέχρι 3 τόνους χάρη στο ODS. Σε αντίθεση με το νερό, η τεχνολογία ODS με βάση το λάδι βοηθά τα χρωστικά να φτάσουν στον πυρήνα της τρίχας. Τα χρώματα της Inoa χαρίζουν απεριόριστες επιλογές και ένα ομοιόμορφο δυνατό χρώμα.

ΠΗΓΗ: εδώ 

ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ
Η κομμωτική είναι τέχνη 
Η κομμωτική είναι δημιουργία
Αγγίζεις την προσωπικότητα του άλλου
Του αφιερώνεις το στυλ που θέλει
Tον μεταμορφώνεις


IMAGE HAIR 
by Efthimios Penesis

Θουκιδίδου 92 
ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ 18539
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
210-4510337
imagehair92@gmail.com
imagepenesishair.blogspot.com