Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011


Απολαμβάνουμε… απεριόριστη δύναμη χρώματος 


Με την Inoa, χωρίς αμμωνία, τα μαλλιά παραμένουν λεία όπως και πριν τη βαφή. Η βαφή από σήμερα μοιάζει με κρέμα ομορφιάς γεγονός που πιστοποιεί την καλλυντικότητά της.
Αγαπάμε την άνεση στον τριχω
Η Inoa είναι η μόνη άοσμη μόνιμη βαφή που μεταμορφώνει την υπηρεσία βαφής σε εμπειρία ομορφιάς! Τέλος στον κνησμό και στους ερεθισμούς που προκαλούσε η αμμωνία.
Προικισμένη με τη μοναδική τεχνολογία ODS , η Inoa της L’OrealProfessionnel καλεί όλες τις γυναίκες να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία χρώματος: απεριόριστη δύναμη χρώματος, υπέρτατη άνεση, σεβασμός του τριχωτού.

«Μόνιμη βαφή, χωρίς αμμωνία, άοσμη. Η μεγαλύτερη επανάσταση στην ιστορία της βαφής»
Να προσφέρει στις γυναίκες μοναδικό χρώμα χωρίς ερεθισμούς. Αυτή ήταν η αποστολή της L’Oreal τα τελευταία χρόνια και επιτέλους πραγματοποιήθηκε. Με την Inoa, η L’oreal γυρίζει σελίδα στην ιστορία της βαφής. Το μυστικό της; Μια επαναστατική φόρμουλα με βάση το λάδι η οποία ξεπερνά όλα τα δεδομένα της αγοράς. Αυτή η νέα μόνιμη βαφή χωρίς αμμωνία αποτελεί το νέο τεχνολογικό θαύμα που μεταμορφώνει την εμπειρία της βαφής σε μοναδική εμπειρία αισθήσεων.Inoa πετυχαίνει ξάνοιγμα μέχρι 3 τόνους χάρη στο ODS. Σε αντίθεση με το νερό, η τεχνολογία ODS με βάση το λάδι βοηθά τα χρωστικά να φτάσουν στον πυρήνα της τρίχας. Τα χρώματα της Inoa χαρίζουν απεριόριστες επιλογές και ένα ομοιόμορφο δυνατό χρώμα.

ΠΗΓΗ: εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου